Matarengi Marknad

Stipendieutdelning: Framtidsbanken, kl 16:00

Home »  Nyhet »  Bilder »  Stipendieutdelning: Framtidsbanken, kl 16:00

Stipendieutdelning: Framtidsbanken, kl 16:00

On juli 12, 2015, Posted by , In Bilder,Nyhet,Söndag, With Kommentarer inaktiverade för Stipendieutdelning: Framtidsbanken, kl 16:00

Sparbanken Nord är en stark och lönsam regional bank som bedriver bankverksamhet och ägnar både själ och hjärta till frågor som är viktiga för regionens framtid. Sånt som vi kan och vill göra.

Till nytta för människor, organisationer, föreningar och företag. För barnen och de unga, de mitt i livet och seniorerna. För hon och han. För knattarna, entreprenörerna, eldsjälarna, och samhällsbyggarna. De resurser vi skapar stannar i regionen och gynnar våra kunder.

Utdelning från Sparbanken Nord, Framtidsbanken, på Matarengi Marknad 2015, till:

PELLO IF  10 000 kr

För fortsatt aktivt arbete i byn, en växande förening och, framför allt, till ytterligare satsningar på barn och ungdomar. Priset emottogs av Johan Rova.

SVANSTEIN EXTREME CHALLENGE  20 000 kr

För att genomföra samt utveckla den lokala triathlon-tävlingen som ger motionären nya mål att sikta mot. Sker i stark samverkan med lokala företag och ideella krafter. Priset togs emot av Karl-Göran Lehto

RÖDA KORSET  10 000 kr

För att kunna bibehålla samt utveckla den lokala verksamheten. Att hitta samverkansformer med andra föreningar och organisationer.

Comments are closed.